POPUST -50%

Na našem web portalu se možete reklamirati uz izuzetno povoljne cijene. Nudimo Vam smještaj reklame na istaknutim mjestima poput reklame na naslovnici, zatim na slideru i u kategoriji kojoj pripada vaša djelatnost. Ukoliko imate neki party ili organizirate bilo kakva događanja, reklamu ćemo vam postaviti istaknuto u kategoriji „Događanja“.

Prije turističke sezone organizirat ćemo i podjelu flayera sa vašom reklamom na naplatnim kućicama, ali i u gradovima i turističkim središtima. Pripremamo i „Croatia Vip Club“ kojem možete pristupiti vašom kvalitetom i tako ostvariti veći broj kupaca i korisnika usluga. Naime, cilj nam je stvoriti brend u kojem ćete imati višestruku korist. Za vas smo pripremili i trajnu akciju „LANAC“ s kojom možete ostvariti povrat vašeg uloženog novca u reklamu, ali možete ujedno i zaraditi. Ukoliko budete zadovoljni reklamom na našem web portalu, preporučite nas drugima, te za svakog po vašoj preporuci tko je s nama sklopio ugovor, vi dobijete povrat novca u visini 25% njegove uplate neto iznosa bez PDV-a.

VAŠ USPJEH, NAŠE JE ZADOVOLJSTVO!

CIJENIK USLUGA

3 MJESECA 160,00 eura
6 MJESECI 265,00 eura
12 MJESECI 500,00 eura
NAJAVA DOGAĐANJA(MIN.7 DANA)
7 eura/dan
DODATNO GRATIS
Facebook, twitter, instagram, youtube
Cijene su bez PDV-a
Opcija plaćanja: Avans

AKCIJA „LANAC“

„SVOJU REKLAMU PLATI, A PREPORUKOM UPLATU POVRATI“

Svoje zadovoljstvo prenesite drugima, preporučite nas i ostarite zaradu od 25% za svakog novog klijenta koji po vašoj preporuci sklopi ugovor sa nama. 4 vaša klijenta = povrat vaše uplate; svi preko 4 klijenta = vaša dodatna zarada.